Radiosonati

رادیو سنتی
مشاهده صفحه جدید

Radiosonati

رادیو سنتی

Radiosonati

کانال تلگرام رادیو سنتی
https://www.telegram.me/radiosonati

طبقه بندی موضوعی

پروژه سی

دوشنبه, ۲۹ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۰۴ ق.ظ

نشست خبری پروژه ی (( سی )) 


نشست خبری پروژه ی «سی» غروب روز یکشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ در هتل اسپیناس پالاس برگزار شد. این پروژه با صدای همایون شجریان و آهنگسازی سهراب پورناظری بوده وقرار است اجرایی همراه با نمایش نیز داشته باشد و مردادماه امسال در کاخ سعدآباد به روی صحنه برود و ازین رو در کنار پورناظری و شجریان، اصغر دشتی (کارگردان)، و بازیگرانی چون مهدی پاکدل، سحر دولتشاهی، امیر جدیدی و نغمه ثمینی (نویسنده)، پوریا سوری (نماینده سازمان میراث فرهنگی) و فرهاد هجرت (مدیر مارکتینگ شرکت سامسونگ) نیزدر این نشست حضور داشتند.


همایون شجریان درباده‌ی هدف اصلی از اجرای این پروژه گفت: هدف اصلی این بود که بتوانیم نسل های مختلف را در این کنسرت کنار هم بنشانیم و کاری را خلق کنیم که از چند نسل شنونده و بیننده داشته باشد. در عین حال پیام شاهنامه را هم به این نسل ها برسانیم. فرم های موسیقی و نمایشیِ این اجرا براین اساس بوده که افرادی با سن های مختلف و فرهنگ های مختلف بتوانند از این اثر لذت ببرند. شاید به این واسطه بتوانیم سلایق امروز را به شاهنامه نزدیک کنیم. هر کدام از کسانی که در این پروژه هستند به ما کمک کردند و وجودشان ارجمند و ارزشمند است. برای من این پروژه با کنسرت هایی که همیشه داشته ایم متفاوت بوده است. از سازمان میراث فرهنگی هم کمال تشکر را می کنم که کاخ سعد آباد را در اختیار ما قرار دادند. ما نقش های مختلفی در این پروژه داریم. زال و رودابه داستانی است که برای این اجرا انتخاب کرده‌ایم. نگاهی هم به رستم و سهراب و رستم و اسفندیار داریم.


سهراب پورناظری درباره‌ی این اجرا می‌گوید: در این اجرا ما نقالی و پرده خوانی نداریم. در این اجرا ما سفری به دیروز و امروز و البته آینده خواهیم داشت. برای رسیدن به هدفمان از هیچ چیز فرار نکرده ایم. تجربه ای نوین و برگرفته از ذهن نغمه ثمینی را خواهیم دید.

شجریان نیز بیان کرد: اینجا موسیقی در خدمت نمایش و برعکس نیست. اینجا اتفاق دیگری است و همه چیزی همدوش هم پیش می‌رود.


همایون شجریان در ادامه در مورد سبک این کار توضیح می‌دهد:

همایون شجریان: تمام کسانی که در این پروژه هستند ریسکی که این کار دارد را پذیرفته اند و با شجاعت وارد این کار شده اند. چون اینجا موسیقی در خدمت نمایش و یا نمایش در خدمت موسیقی نیست. ما باید مخاطبانی که آمده اند کنسرت ببینند و یا کسانی آمده اند نمایش ببینند را راضی کنیم. سعی کرده ام مرزی برای کارم نگذارم. تا جایی که هنجره و توانم اجازه می دهد کارهای متفاوتی انجام دهم. تکرار فُرمی که قبلا جواب داده، برای من خیلی جذاب نیست. سعی کرده ام به سمت و سویی بروم که فرزندان ما هم بتوانند با آثارمان رابطه برقرار کنند و با این نسل ارتباط بگیریم. دخترم 10 ساله است و تنها با کار آرایش غلیظ و کار رگ خواب من ارتباط می گیرد.


همایون شجریان در پایان این نشست، درباره ثبت ملی «ربنا»ی استاد محمدرضا شجریان گفت: در جلسه‌ای که برای تفاهم‌نامه با سازمان میراث فرهنگی داشتیم دوستان ما را سورپرایز کرند و گفتند این اثر ثبت ملی شده است. سال‌ها قرار بود این اتفاق بیفتد اما نیفتاده بود. «ربنا» از سمت پدر به مردم تقدیم شده و او در نامه‌ای که خواستار پخش نشدن آثارش از صدا و سیما شد، این اثر را مستثنی دانست و گفت که مال مردم است و من اختیارش را ندارم. این اتفاق خوبی بود که باید می‌افتاد و افتاد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی